www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Skupinska inovativna večerja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Skupinska inovativna večerja

Avtor r07049
Datum
21. avgust 2012
Tip
Ideja
Ponujam
Ponujam idejo za drugačno večerjo za vaše goste. Na vaškem mostu ali kakšni drugi neobičajni lokaciji priredite skupinsko večerjo ob sončnem zahodu.

Ob veliki mizi, kjer naj se družijo vsi udeleženci, lahko ponudite tudi poseben program, ki bo večer popestril z raznimi krajšimi vsebinami, kot so slikanje, fotografiranje, izdelava karikatur... Pri tem bodite kreativni in ustvarjalni, k sodelovanju povabite domačine in skupaj sestavite program, pri katerem lahko za glasbo skrbijo lokalni glasbeniki.

Za dodatne ideje, kako pripraviti tovrsten dogodek, si lahko ogledate program festivala Union County Covered Bridge Festival, ki ga septembra pripravljajo v ZDA.

Foto: Jeremy Doorten, sxc.hu
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07049.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...