www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Virtualni ogled galerij na Google Art Project

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Virtualni ogled galerij na Google Art Project

Avtor r07049
Datum
7. avgust 2012
Tip
Novica
Podjetje Google je znano po svojem konstantnem napredku in večnem snovanju novih in zanimivih aplikacij, ki so nam pogosto v veliko pomoč pri delu ali v vsakdanjem življenju in prostem času.

Tokrat predstavljamo spletno aplikacijo Google Art Project, ki vam omogoča, da se virtualno sprehodite po galerijah in si ogledate umetniške kolekcije z najrazličnejših koncev sveta ter si posamezna umetniška dela ogledate v obsežni spletni galeriji. Sprehod se začne zelo preprosto, saj na spletni strani virtualne galerije le odkljukate muzej oziroma galerijo, po kateri se želite sprehoditi, ali pa izberete opcijo ogleda posameznih del in že se preselite v svet umetnosti.

Še namig - prijeten virtualni sprehod lahko pokažete tudi gostom vašega hotela, ali pa tovrstno orodje uporabite za promoviranje doživetij, ki jih nudi vaša destinacija.

Foto: Daniel Kwok, sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07049.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...