www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::V Šentvidu kmalu poseben hotel z dodano vrednostjo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

V Šentvidu kmalu poseben hotel z dodano vrednostjo

Avtor BTPS
Datum
14. avgust 2012
Tip
Novica
Ljubljana bo po poročanju Dnevnika kmalu bogatejša za nov in inovativno zasnovan hotel s štirimi zvezdicami, ki nastaja v Šentvidu. Hotel, ki bo zgrajen v bližini ljubljanske obvoznice, bo v spodnjih dveh etažah vseboval klasičen salon pohištva, zgoraj pa štiriindvajset unikatno opremljenih hotelskih sob. Investitor Hit Preless, ki je sicer znan po izdelavi notranje opreme in opremljanju hotelskih sob doma in po svetu, je za opremljanje hotela uporabil zanimiv pristop, saj je k sodelovanju povabil mnoge domače in tuje arhitekte, ki bodo projektirali notranjost sob. Te bodo opremljene s pohištvom investitorja in sodelujočih izvajalcev, s tem pa bodo sobe poleg uporabne vrednosti pridobile tudi značaj razstavnega prostora za njihove izdelke. Hotel bo za goste predvidoma odprt spomladi prihodnje leto.

Investitor hotela je zaradi tovrstnega sodelovanja in razširjenega namena hotela, pri katerem gre tudi za promocijo artiklov izvajalcev, naložbo na inovativen način znižal na 1.5 milijona evrov, kar je mnogo manj od podobnih naložb.

Avtorica fotografije: Simone Renou, sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...