www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Skupinsko kosilo ob VELIKI mizi

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Skupinsko kosilo ob VELIKI mizi

Avtor r07049
Datum
10. julij 2012
Tip
Ideja
Ponujam
V Belgiji bodo nacionalnemu prazniku 21. julija dodali posebno dodano vrednost - na bruseljskem trgu Place de Jeu Balle bodo postavili ogromno mizo, ki se bo bohotila pod težo značilne nacionalne jedi, sestavljeno iz  školjk in krompirčka, ki je belgijsko kulinariko popeljala na številne konce sveta. Miza bo dovolj velika, da bodo za njo lahko sedli tako domačini kot turisti, ki bodo ob prijetni atmosferi nazdravljali z belim vinom in se predajali gastronomskim užitkom.

Po vzoru Belgijske prireditve, ki v enem popoldnevu poveže turiste z domačini ob uživanju tipičnih nacionalnih jedi, lahko tudi v vašem kraju organizirate skupinsko kosilo ob veliki mizi za vse obiskovalce, ki jih bodo s svojim znanjem in izkušnjami razveseljevali vaši kuharski mojstri, prireditev pa lahko poimenujete Druženje ob kosilu.

Foto: Guillaume Riesen, sxc.hu
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07049.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...