www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Doživite inovativno Slovenijo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Doživite inovativno Slovenijo

Avtor BTPS
Datum
19. junij 2012
Tip
Novica
Vse od leta 2004 Slovenska turistična organizacija inovativnost razume, spodbuja in nagrajuje z nagrado sejalec za nabolj inovativne turistične produkte, leta 2009 pa so s snovalcem pričeli nagrajevati in pomagati uresničevati še najbolj obetavne turistične zamisli. Zdaj lahko inovativno Slovenijo doživite tudi sami!

Na turističnih spletnih straneh STO je nastala nova rubrika Inovativni slovenski turizem, v kateri so predstavljeni biseri slovenske turistične ponudbe, ki jih krasijo inovativnost, edinstvenost, posebnost in nenavadnost. Na enem mestu so zbrani vsi dosedanji prejemniki nagrad sejalec in snovalec, ki kar kličejo k obisku. Tako boste med njimi našli Gastronomske zaklade Istre, bohinjski Park EKO hotel, Eskimsko vas, Kulinarično središče Okusiti Slovenijo, hostel Celica, hiške slovenske Istre, potovanja za fotografe in mnoge druge. Če vam to ni dovolj, pa lahko v rubriki Inovativna slovenska potepanja poiščete in izberete še turistični paket ene od slovenskih turističnih agencij, sestavljen izključno iz nagrajenih proizvodov.

Doživite inovativno Slovenijo!
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...