www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mežnarija - življenje iz vasi pod Libeliško goro

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mežnarija - življenje iz vasi pod Libeliško goro

Avtor BTPS
Datum
12. junij 2012
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorji so raziskovalno nalogo pripravili za 17. zaključno konferenco Mladi za turizem v Ljubljani - državno tekmovanje dijakov srednjih gostinsko-turističnih šol in šol s turističnim programom. Tema 17. državne konference je bila Razvoj socialnega podjetništva v turizmu.

Avtorice v nalogi raziskujejo potencial socialnega podjetništva na področju turizma za spodbujanje zaposlovanja težje zaposljivih mlajših oseb na območju občine Dravograd. Pri tem so se osredotočile na zaposlovanje v okviru projekta mežnarija, s katerim bi se poleg socializacijeizboljšala in nadgradila tudi turistična ponudba vasi Libeliče. 

Avtorji: Tjaša Piko, Tjaša Mravlak, Urška Bogovič
Mentorja: Mateja Gorišek, Roman Založnik
Naslov: Mežnarija - življenje iz vasi pod Libeliško goro
Srednja šola: Srednja gostinsko turistična in lesarska šola, Slovenj Gradec

Esej je v celoti na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš e-naslov  >> registracija.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...