www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sejalec 2010 še naprej pobira nagrade

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sejalec 2010 še naprej pobira nagrade

Avtor btps-sejalec
Datum
22. maj 2012
Tip
Novica
Zmagovalec poziva Sejalec 2010, bohinjski Park EKO hotel, se je od odprtja okitil že s številnimi nagradami. Tokrat so dejstvo, da so izredno naklonjeni Sloveniji in Bohinju kot zeleni destinaciji, znova potrdili Britanci z nagrado Sunday Times Travel Magazine Award 2012, ki so jo podelili Bohinj Park EKO Hotelu. “Priznanja so dobrodošla potrditev odlično izpeljanih in vodenih projektov. Nagrada kot vzpodbuda dobro opravljenemu delu je hkrati trajna motivacija, saj na področju inovacij sadovi dela prinašajo dolgoročne rezultate,” podelitev komentira Anže Čokl, direktor hotela.

Nad trajnostnim pristopom so navdušeni tudi slovenski bralci in izletniki, saj so v sklopu akcije časopisne hiše Delo za najljubšo turistično inovacijo izbrali ravno Bohinj Park EKO Hotel, ki je bil v aprilu 2012 izglasovan za Nedelovo Sončnico meseca.

Medtem ko izvorna vizija podjetja – prvi ekološki hotel v Sloveniji – pobira nagrade, bi za MPM Engineering težko rekli, da počiva na lovorikah. S koncem aprila je vlada izdala uredbo o koncesiji za gradnjo žičnic. Podjetje otvoritev prvega EKO smučišča v Sloveniji napoveduje že za letos, 12. 12. 2012 ob 12. uri.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps-sejalec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...