www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spletni vodič za aktivne turiste v Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletni vodič za aktivne turiste v Sloveniji

Avtor slotrips
Datum
15. maj 2012
Tip
Ideja
Iščem
Kaj lahko v Sloveniji počnem, kaj lepega vidim, kje lahko udobno prespim in kaj dobrega domačega pojem? Odgovore na ta vprašanja boste našli na strani www.slotrips.si 

Slotrips.si je torej spletni portal za (bolj ali manj) aktivne turiste, ki želijo spoznavati zanimive kotičke naše Slovenije, naj bo to peš, s kolesom, na smučeh ali v skalnih vertikalah. Poleg tega turistom priporočamo tudi preverjene nastanitvene in gostinske ponudnike, ki so nekaj posebnega. 

Ves material na strani je naše avtorsko delo. Vse poti smo dejansko prehodili in obiskali vse znamenitosti, ki vam jih priporočamo. Podajamo vam informacije iz prve roke!

Išče se pomoč pri promociji in financiranju nadaljnega razvoja projekta.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja slotrips.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...