www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hitri zmenki za samske - speeddating v Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hitri zmenki za samske - speeddating v Sloveniji

Avtor BTPS
Datum
26. junij 2012
Tip
Novica
Speeddating ali hitri zmenki so hiter in zabaven način za spoznavanje ljudi v živo. Srečanja potekajo v lokalih, na kuharskih delavnicah, enkratnih dogodkih ob glasbi v živo, slovenski turistični ponudniki pa so se na trend odzvali tudi z edinstveno ponudbo turističnih paketov.

Tako Terme Dobrna ponujajo paket za samske od 30. do 55. leta, ki poleg speeddating dogodka z večerjo, cocktail partyjem in zabavo z DJ-em vključuje še  nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi in neomejeno kopanje v bazenih.

Terme Dobrna pa niso edini slovenski turistični ponudnik, ki je svojo ponudbo prilagodil tržni niši, tj. samskim. TA Kompas vas na primer vabi na potovanja za samske, s Sailsationom se lahko udeležite 7-dnevnega jadranja po Hrvaškem, vila Andor v Ankaranu vabi na vinski sprehod, Arena Play & Party v Ljubljani pa organizira bowling za mešane skupine. Tu sta med drugimi še Via Bona, kjer se novi ljudje spoznavajo ob razvajanju s kulinaričnimi specialitetami ob mizah za šest, in TA Aktivni planet, ki samske vabi na rafting po Soči.

Še več podobnih produktov najdete na spletni strani organizacije Dogodki za samske. Kot je videti, se na trende na trgu, spremembe življenjskega sloga in pojav številnih tržnih niš odzivajo že številni slovenski ponudniki. Bodite eden izmed njih tudi vi!

Foto: www.sxc.hu, avtor ZoofyTheJi
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...