www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hrbtenica

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hrbtenica

Avtor r07017
Datum
14. marec 2007
Tip
Ideja
Ponujam
Naprava omogoča predvsem hitro in učinkovito reševanje problemov nenadnega (akutnega) ali kroničnega pojava bolečine v križnem ali vratnem predelu oz. pri izžarevanju le te v okončine (lumbalgia, lumboischalgia, hermia-disci, cervicobrachialgia) s pomočjo takljšnjega raztezanja (sproščanja vretenc) teh delov hrbtenice. Naprava je uporabna neglede na vzrok nastanka bolečine v hrbtenici npr.: funkcionalni (starostne degeneracijske oz. spremembe v strukturi vretenc) ali pa somatski (stres, sodoben način življenja, nepravilna obremenitev hrbtenice oz. prisilna drža pri delu, športu, za volanom. Naprava je v postopku: stabilna, majhna, razstavljiva in omogoča izvedbo dveh posegov na eni pripravi (Perl, Glison) je na daljinsko upravljanje, omogoča rabo tudi brez druge osebe. UPORABA: Privatne fizioterapije in zdravilišča, fitnesi, masažni centri, delovne organizacije (v katerih delavci opravljajo pretežno fizično ali sedeče delo).

Iščem sofinancerje in pomoč pri pridobitvi uporabnega dovoljenja.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07017.
Komentarji povzetka
neza.sirc 16.12.2008 15:47:56
Na drugem Slovenskem forumu inovacij je bila med 40 najboljšimi inovatorkami tudi Milena Potočnik, ki je nedavno dosegla odlično mesto z napravo za razbremenjevanje hrbtenice na velikem mednarodnem inovacijskem sejmu v Suzhouju na Kitajskem, saj je dobila priznanje za najboljšo žensko inovatorko na sejmu.

Vir: Japti
BTPS 24.11.2008 12:39:39

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: ip07020103-zdravstveni_turizem

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: privatne fizioterapije in zdravilišča, fitnesi, masažni centri, delovne organizacije (v katerih delavci opravljajo pretežno fizično ali sedeče delo)

Opombe: Polog se lahko poveže s pologom ip07020103-zdravstveni_turizem, ker bi lahko v ponudbo vključili tudi napravo za učinkovito reševanje problemov nenadnega pojava bolečine v križnem ali vratnem predelu.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...