www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Obvestilo - poziv Sejalec in Snovalec 2012

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Obvestilo - poziv Sejalec in Snovalec 2012

Avtor BTPS
Datum
18. april 2012
Tip
Novica
Vse potencialne prijavitelje na poziva Sejalec 2012 in Snovalec 2012 obveščamo, da je zaradi napovedanega rebalansa proračuna Slovenske turistične organizacije in s tem povezanega usklajevanja finančnih sredstev izvajanje obeh pozivov v letošnjem letu prestavljeno v poznejše mesece.

Vabimo vas, da še naprej sledite objavam na naši spletni strani, kjer vas bomo obveščali o nadaljnjem dogajanju. Hvala za razumevanje,

Banka turističnih priložnosti Slovenije & Slovenska turistična organizacija
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...