www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nemški "Sejalec"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nemški "Sejalec"

Avtor ariane
Datum
26. oktober 2011
Tip
Znanje
Ponujam
Od oktobra do januarja je v Sloveniji na gostovanju mlada podjetnica Ariane Goerke, o kateri smo že pisali.

Za vas je pripravila kratek pregled turističnih produktov, ki jih je kot inovativne leta 2010 ocenila nemška turistična organizacija Deutscher Tourismusverband e.v., in povzetek kriterijev, ki jih je pri svoji izbiri upoštevala.

Prispevek je v angleškem jeziku.

Arianin dokument je na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.

Foto: www.pixelio.de
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ariane.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...