www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spominki, živila, šport

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spominki, živila, šport

Avtor r07010
Datum
2. februar 2007
Tip
Ideja
Ponujam
Več idej za gostinstvo in turizem glede na spominke in značilnosti kraja.

Iščem sofinancerje ter partnerje in kupce med pridelovalci prehrambenih artiklov, izdelovalci lesenih predmetov in izvajalci športnih ter kulturnih prireditev.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07010.
Komentarji povzetka
BTPS 21.11.2008 15:51:55

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako kulinarika, pologi z oznako podeželje, pologi z oznako rekreacija

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: pridelovalci prehrambenih artiklov, izdelovalci lesenih predmetov in izvajalci športnih ter kulturnih prireditev

Opombe: Polog se lahko poveže z vsemi zgoraj naštetimi pologi, kateri lahko koristijo njegove produkte.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...