www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::BTPS IZZIV - Antiq hotel

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BTPS IZZIV - Antiq hotel

Avtor BTPS-izzivi
Datum
8. junij 2011
Tip
Energija
Ponujam

Po izteku izziva Kompas objavljamo nov BTPS izziv 2011 - tokrat izziva ljubljanski hotel Antiq.

Izzivalec:

Izziva Antiq hotel, prvi butični ljubljanski hotel v starem mestnem jedru. Pri Hekulovem vodnjaku.  Hotel ima 14 sob (classic business room, double superior, double deluxe, junior suite, mansard junior suite, family room in honeymoon suite) + 2 sobi, ki sta zaradi zgradbe, ki je iz 16.stoletja, malce drugačni: imata pogled na notranjost zgradbe in kopalnico ter wc zunaj sobe -preko hodnika- vendar je namenjena le gostom te sobe. Hotel ima zaseben vrt - zeleno oazo v samem centru Ljubljane, izredno bogat buffet breakfast, malo kongresno sobo za do 15 oseb (kjer smo že nudili business breakfast, poslovne sestanke, prezentacije....), možnost pogostitve – catering za goste dvoranice, coffe break... Sodelujemo z ladjico, ki nudi vožnje po Ljubljanici - možni izleti s pikiniki na ladjici ali vrtu. Dogovarjamo se tudi za izvedbo porok, obred z matičarjem v čisto posebnem okolju, neobičajnem, z vožnjo s kočijo po naši ulici do Magistrata, prenoči pa lahko 32-34 svatov. Okoli hotela je polno restavacij ki nudijo tipično slovensko hrano....

Opis izziva:
Izzivalca zanima, kako bi glede na zgoraj omenjene specifike hotela čimbolj omilili sezonskost oz. premostili učinke nizke sezone s poudarkom na povečanju obsega nočitev prav v mesecih oktober - marec. Dobrodošli so vsebinski, organizacijski, trženjski in drugi predlogi po vaši presoji.

Nagrade:
Vikend paket v hotelu Antiq za 2 osebi.

Rok za oddajo:
Izziv bo odprt toliko časa, dokler izzivalec ne bo prejel rešitve, ki bo ustrezala njegovim zahtevam in jo bo proglasil za zmagovalno.

Postopek za oddajo rešitve:
Prispevke zbiramo v obliki BTPS idejnih pologov. V ta namen morate odpreti svoj BTPS uporabniški račun Nato dodate nov polog po naslednjem postopku: Moja BTPS > Dodaj nov polog > Tip: Ideja.
V Povzetku dodajte javno dostopen povzetek svojega prispevka. Podrobno rešitev opišite v polju Celotna vsebina in v pripetih dokumentih. Celotna vsebina bo vidna le osebju BTPS in izzivalcu ter drugim, katerim boste morda kasneje sami dodatno dodelili dostop.
V polje Oznake vpišite "izziv-Antiq".

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...