www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zaključen BTPS izziv Kompas. Odprti novi izzivi!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zaključen BTPS izziv Kompas. Odprti novi izzivi!

Avtor BTPS-izzivi
Datum
8. junij 2011
Tip
Novica
Na BTPS izziv Kompas izziva danes in/za jutri podjetja Kompas d.d. je prispelo 12 rešitev. Povzetke vseh rešitev najdete TUKAJ. Celotne rešitve bomo objavili po dogovoru z izzivalcem in avtorji po 23. juniju, ko bodo na slavnostni akademiji ob 60-letnici Kompasa, ki bo v Portorožu, razglašeni zmagovalci. Ti bodo o svoji udeležbi obveščeni najpozneje do 16. junija.

Z današnjim dnem odpiramo nov izziv, ki ga zastavlja ljubljanski hotel Antiq. Izzivalca zanima, kako se najučinkoviteje spopasti z nihanji visoke in nizke turistične sezone.

Najlepša hvala vsem za sodelovanje in še naprej vabljeni k reševanju vseh ostalih aktualnih BTPS izzivov 2011!
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS-izzivi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...