www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dokumentarno izobraževalni film - Moje moRje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dokumentarno izobraževalni film - Moje moRje

Avtor mojca.stubeljars
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Namen filma je posneti 30 minutni film o problematiki morskih odpadkov. Film je izobraževalne narave, saj informira in ozavešča gledalca o vedenjskih spremembah, ki vodijo k trajnostnem življenjskem stilu in posledično izboljšujejo kvaliteto našega okolja. Film išče odgovore na vprašanja o razlogih za onesnaženost obale z morskimi odpadki ter predlaga rešitve, kaj lahko kot posamezniki naredimo v luči trajnostnega (so)bivanja in razvoja. Prav tako raziskujemo vpliv morskih odpadkov na turistično industrijo ter na percepcijo ljudi in njihov življenjski stil na obali in celini. Kot rešitev ponujamo uvajanje dobrih praks trajnostnega turizma v naše okolje in predstavimo potenciale in dobrobiti ekoturizma. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mojca.stubeljars.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...