www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ne le muhar, tudi krapar naj obišče nas!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ne le muhar, tudi krapar naj obišče nas!

Avtor kiki
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Muharjenje, kot oblika turistične ponudbe je v Sloveniji že dodobra razvita praksa. Pa čeprav jezera kot so Bled, Šmartinsko jezero in številne gramoznice v Prekmurju, ponujajo možnosti izvajanja lova na velike krape kot le redka jezera širom sveta, to vrstne ponudbe za tuje ribiče v Sloveniji še nimamo. 

Na podlagi dobrega poznavanja ribiškega turizma v Evropi, smo oblikovali ponudbo namenjeno evropskim ribičem, katerih ciljna riba je krap. Že jezera sama po sebi z njihovo lepoto in ribjim bogastvom, katerega premorejo so več kot dober razlog za izbor Slovenije kot ribiške destinacije. Ko pa naravne danosti podkrepimo še z profesionalno in celovito ponudbo, katera nudi pokriva potrebe in zahteve evropskega ribiča in njegove družine, postane Slovenija ribiška destinacije brez primere ne samo v Evropi temveč po vsem svetu.

Z promocijo slovenskih jezer in kvalitetno ponudbo želimo Slovenijo postaviti na zemljevid najpriljubljenejših ribolovnih destinacij na svetu!
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja kiki.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...