www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spletni turistični laboratorij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletni turistični laboratorij

Avtor mitjapetelin
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Študentje smo prišli do zaključka, da smo tekom študijskega procesa zelo kreativni in imamo veliko dobrih in svežih idej za nove turistične produkte.

Ugotavljamo, da trenutno ne obstaja platforma (spletni laboratorij) preko katere bi lahko na trgu ("Real time") preizkusili naše produkte. Na takšen način bi lahko ugotovili ali imajo naše kreativne ideje prostor za realizacijo ter pridobili pomembne izkušnje.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mitjapetelin.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...