www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zeleni marketing za SLO: potujoči kolesar promotor

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zeleni marketing za SLO: potujoči kolesar promotor

Avtor mitja.lavtar
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Imamo čudovito naravo in čudovite kraje. Imamo čudovite ljudi in čudovite zgodbe. A kaj nam bo to, če pa zelo malo tujcev ve za nas? 
S svojo idejo ponujam eno od možnosti, kako se Slovenija lahko tudi mednarodno izpostavi in poskrbi za razpoznavnost. Predlagam, naj Slovenija stopi iz vrste in tudi v turizmu naredi nekaj kot prva.
Če najdem partnerja na državnem nivoju, ki bi me bil voljan finančno podpreti, sem pripravljen tri mesece kolesariti po Evropi in po glavnih trgih večjih mest deliti mini-prospekte o Sloveniji(ki bi mi jih po pošti vnaprej pošiljali v mesta, skozi katera bi kolesaril). S kolesom ob sebi bi pritegnil pozornost in poskrbel da bi se me zapomnili, prospekt pa bi služil kot nadaljna informacija o naši destinaciji. 
Bil bi torej potujoči kolesar, promotor slovenskega turizma na prav poseben način. Ne bi samo poudarjal glavnih vrednot, na katerih sloni promocija slovenskega turizma(narava, šport, diverziteta), pač pa bi te vrednote tudi živel in s tem navdušil potencialne turiste.

Foto: www.sxc.hu / Avtor: ugaldew
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mitja.lavtar.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...