www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hotel za samske

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hotel za samske

Avtor missysb
Datum
31. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
V Sloveniji bi morali zgraditi hotel za samske z dobro wellness in športno ponudbo, ki bi bil že v osnovi oblikovan tako, da bi bile sobe s posteljami ca. 140 x 200, z vso sodobno opremo. Samski gostje so že v osnovi cenovno diskriminirani, saj so ponekod doplačila za enoposteljno enaka kot, če bi v sobi bivali dve osebi. Dodatna ponudba bi lahko bila raznovrstni tečaji (kuharski, potapljaški, športni, ...) in tematski tedni. Sicer naj bi bilo pa dobro poskrbljeno za animacijo in večerne zabave.
Hotel bi bil lahko na obali ali kjerkoli v Sloveniji z možnostjo pohodov v naravo ali popolnoma v stilu toplic. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja missysb.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...