www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Astropizza z vsebino

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Astropizza z vsebino

Avtor Ideje brez meje
Datum
18. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Jemo za vnos potrebne energije, pa tudi z očmi. Žal poleg zdrave, etnološko avtentične hrane na vsakem koraku najdemo tako imenovane »junk« pripravke. Ta davek sodobnosti je neizogiben, a kljub temu mu lahko dodamo estetsko in vsebinsko dodano vrednost.

Picerij je veliko in vse več ali manj ponujajo isti repertoar. Lahko pa običajno picerijo z nekaj malenkostmi spremenimo v atraktivnega ponudnika. Ker sama oblika pice asociira na astrološko karto, naredimo Astropizzo. Standardna ponudba pic z nekaterimi spremembami in dodatki lahko dobi imena po astroloških znamenjih. Čeprav gre za zabavno ponudbo, pa naj bi bil izbor astrološko pretehtan.

Zakaj pa ne, astrologija je našla pot tudi v bolj resne sfere vsakdanjosti.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ideje brez meje.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...