www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačni pregled vašega informacijskega sistema

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačni pregled vašega informacijskega sistema

Avtor arhComp
Datum
12. maj 2011
Tip
Energija
Ponujam
Sodobnega poslovanja si v turizmu ne znamo več predstavljati brez ustrezne računalniške podpore, zato je potrebno biti vedno korak pred tehnologijo, ki nas lahko preseneti ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo.

Da bi bilo kurativnih reševanj problemov čim manj, Vam nudimo brezplačni preventivni pregled vašega informacijskega sistema (pregled ključnih komponent strežnika in delovnih postaj, varnost vašega omrežja pred napadi iz interneta ali zunanjega sveta, varnost lokalnega omrežja pred nepooblaščenimi vstopi, varnost pred virusi, črvi in trojanskimi konji, varnost podatkov pred izgubo).

Več informacij in ponudba za člane BTPS je v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov >> registracija.
Oznake
IKT
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja arhComp.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...