www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nočni vrtec

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nočni vrtec

Avtor Ideje brez meje
Datum
13. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
V Sloveniji je veliko možnosti, da lahko vsi družinski člani kvalitetno in aktivno preživljajo dopustniške dni, naj gre za hotele, kampe ali druge nastanitvene oblike z večjimi kapacitetami. Žal pa so mladi starši obsojeni na večere med hotelskimi stenami ob šepetajočih pogovorih ali nemi televizijski sliki, da ne zbudijo malih nadebudnežev. V tujem okolju težko zaupajo varuškam, ki jih nudijo servisi. Da jih pustijo same, se je prevečkrat izkazalo za preveliko tveganje.Tako se zgodi, da v času dopusta starša nimata niti enega večera, ko bi se lahko brezskrbno zabavala. Z nekaj dobre volje zaposlenih, z majhni sredstvi in razpoložljivo sobico z nekaj atraktivnimi ležišči pa jim lahko omogočimo, da si kakšen večer vzameta le zase.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ideje brez meje.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...