www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::SloveniaWelcome | regional tourist alliance

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

SloveniaWelcome | regional tourist alliance

Avtor Klavdija_k
Datum
9. maj 2011
Tip
Ideja
Ponujam
Največja nadgradnja portala SloveniaWelcome.com je iskreno in aktivno povezovanje slovenskih regij z regijami, ki so brez dvoma s Slovenijo povezane tako geografsko, kakor tudi kulturno-zgodovinsko; Avstrijske Koroške, Furlanije - Julijske Krajine s Trstom, ter Istre s Kvarnerjem.  Pozitivnih učinkov novega pristopa je več;

- Razširjena in bogatejša ponudba, bolj zanimiva za konkuriranje na svetovnem tržišču
- Večja "teža" počitniške dežele Slovenije, saj partnerske regije gravitirajo na Slovenijo
- Dopolnjevanje domače in regionalne ponudbe
- Daljše sezone ( Koroška smučišča, Istrska golf ponudba, ipd. )
- Brisanje mej v glavah ljudi in medsebojno sodelovanje na regionalni ravni
- Postavljanje temeljev prihodnjih sodelovanj na različnih področjih ( festivali, športne organizacije, ipd. )
- Sodelovanje s privlačnimi, turistično razvitimi regijami, ki nimajo pravega težišča in zaledja v svojih državah.
- Nevtraliziranje neposredne medsebojne konkurence med regijami in namesto tega uveljavitev regionalnega zavezništva, na področju turizma in spremljajočih dejavnosti.

SloveniaWelcome je uporabnikom prijazen turistični portal, ki ponuja relevantne in neodvisne vsebine. Uporabniki imajo vedno na voljo tudi obrazec za povpraševanje in forum SloveniaWelcome, kjer dobijo odgovore na vsa morebitna vprašanja, povezana s Slovenijo in tremi partnerskimi regijami. Projekt je prisoten tudi na socialnih omrežjih Facebook in Scribd, ter je dosegljiv preko večjega števila tujih povezav, med njimi je tudi ameriški Tours.com.   
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Klavdija_k.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...