www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Planšarski hostel na Veliki planini

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Planšarski hostel na Veliki planini

Avtor mitjasp
Datum
29. april 2011
Tip
Ideja
Ponujam
PLANŠARSKI HOSTEL NA VELIKI PLANINI
 
Velika planina je največja slovenska visokogorska pašna planina z izjemno naravno in etnološko dediščino.
Njena etnografska posebnost je delujoče pastirsko naselje, ki ohranja tradicionalno arhitkekturo in običaje. To je posebnost  v tem delu sveta in verjetno tudi širše.
Ideja je vzpostavitev t.i. planšarskega hostla, ki bi na enem mestu združeval vso tematiko povezano s planšarskim in alpskim načinom življenja.
Glavna cilja skupina so tuji gosti (lokacija je zanimiva tudi zaradi bližine Brnika) in pa šolske skupine. Sezona obratovanja je med aprilom in oktobrom, izven te sezone pa bi bil objekt namenjen zaključenim skupinam.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mitjasp.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...