www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Študentka išče podjetje - Analiza vpliva interneta

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Študentka išče podjetje - Analiza vpliva interneta

Avtor Sanja13
Datum
19. april 2011
Tip
Energija
Ponujam
Internetno trženje - dobra investicija ali "nujno zlo" za uspešnost podjetja?

Je postal internet glavni faktor pri poslovanju ter v vaše podjetje vnesel številne spremembe? Se je zaradi tega uspešnost in prepoznavnost podjetja povečala? Glede na to, da je informacijska tehnologija postala eden ključnih dejavnikov na poti do uspeha, bi želela na praktičnem primeru zainteresiranega podjetja prikazati pomembnost vloge interneta v njegovem poslovanju.

Analizo bom uporabila pri izdelavi diplomske naloge, prav tako pa bo tudi podjetje pridobilo vpogled v svoje poslovanje iz še enega zornega kota.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Sanja13.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...