www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zeleni vikend v Bohinju

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zeleni vikend v Bohinju

Avtor BTPS
Datum
1. april 2011
Tip
Novica
V Bohinju bodo v podporo trajnostni mobilnosti in razvoju zelene turistične destinacije letos ponovno organizirali Zeleni vikend v Bohinju.

K projektu so tako kot lansko leto pristopili Turizem Bohinj kot organizator, nastanitveni obrati v Bohinju, Slovenske železnice, Alpetour d.o.o. in občina Bohinj. Nastanitveni obrati ponujajo 10 % svojih nastanitvenih kapacitet brezplačno gostom, ki se bodo v soboto, 9.4. 2011, udeležili čistilne akcije. Poleg tega pa še določeno število sob s 50 % popustom.

Da bi lahko v polnosti užili prve obrise spomladanskega Bohinja, mora biti izpolnjen še »trajno - mobilnostni« vidik. Gostje se bodo morali v Bohinj pripeljati z vlakom Slovenskih železnic, ki prav za to priložnost ponujajo vsem udeležencem Zelenega vikenda 50 % popust. Za prevoz po Bohinju pa bodo poskrbeli okolju prijazni avtobusi Alpetourja, d.o.o.

Zeleni vikend tako postaja odličen primer dobre zelene prakse v Sloveniji, ki vključuje skrb za okolje in to ne samo v obliki čiščenja okolice, ampak tudi s spodbujanjem uporabe javnih prevoznih sredstev. Turistična destinacija Bohinj tako z mali koraki, a zelo konkretno, uresničuje na papir zapisane postulate trajnostnega razvoja.

Več informacij in rezervacije
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...