www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Poročilo o uresničenem BTPS pologu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Poročilo o uresničenem BTPS pologu

Avtor BTPS
Datum
16. marec 2011
Tip
Novica
V Banko turističnih priložnosti Slovenije uporabniki vsako leto položite številne idejne in energijske pologe. V BTPS budno spremljamo, kateri pologi se uresničijo, in jih uvrščamo na seznam uresničenih pologov. Ker ne moremo spremljati vsega dogajanja v Sloveniji, nam morda kdaj kak uresničeni polog uide, zato vas vljudno vabimo, da nam na naslov BTPS@slovenia.info sporočite, ali, kdaj in kako ste svoj polog uspeli uresničiti.

Tudi ko vaš polog označimo kot uresničen, bomo veseli, če nas obveščate, kako se zamisel razvija in udejanja v praksi. Nedavno se nam je oglasil uporabnik, ki je leta 2007 v BTPS oddal idejni polog Pohodniška pot Slavnik. Takrat je uporabnik iskal agencijo, ki bi izlet tržila. To je tudi našel in izlet je danes v komercialni prodaji. Vključen je v portoroški poletni tedenski program lokalnih izletov z odhodom iz Portoroža. Več o poti od ideje do realizacije lahko preberete v polju Celotna vsebina.

Do polja Celotna vsebina imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...