www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dostopni turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dostopni turizem

Avtor tomaz.pahovec
Datum
12. april 2011
Tip
Znanje
Ponujam
Avtor definira dostopni turizem, okvirno število ljudi s posebnimi potrebami in tegobe, s katerimi se dnevno srečujejo. Turistične organizacije se morajo dandanes takšnim skupinam prilagajati, pa vednar v Sloveniji ni nacionalnih pravil, ki bi ustezno regulirala to področje. Avtor omenja nekaj organizacij, ki se tega problema zavedajo in se z njim ukvarjajo (ŠENT, Turag4All, City hotel, Zdravilišče Laško, Hotel Hum, Hotel Vesna).

Avtor: Tomaž Pahovec
Naslov: Accessible Tourism
Jezik: angleški
Fakulteta: UP FTŠ Turistica

Avtor je esej pripravil za prvo konferenco o strateškem in kreativnem marketingu Travel Zoom 2011 (http://www.btps.si/depositview.aspx?dpid=1142), sklop 3 - Marketinško raziskovanje.

Esej je v celoti na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.

Foto: star-one, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tomaz.pahovec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...