www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turistična agencija za vse - Turag4all

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična agencija za vse - Turag4all

Avtor BTPS
Datum
26. december 2010
Tip
Novica

TURAG4ALL je prva turistična posredovalnica v Sloveniji, specializirana za turistično ponudbo, dostopno invalidom in osebam s posebnimi potrebami.

V agenciji si prizadevajo, da turizem ne bi bil več le privilegij, ampak pravica vseh ljudi. Ljudje s posebnimi potrebami se na potovanjih prepogosto srečujejo z ovirami, kot so pomanjkanje ustreznih informacij, predsodki drugih ljudi, neustrezna nastanitev, prevoz in še marsikaj več. Zato v posredovalnici na eni strani spodbujajo razvoj dostopne turistične ponudbe v Sloveniji, na drugi strani pa priskrbijo ustrezne informacije in pomagajo pri odločitvah o potovanjih. Ponudbo zaznamujejo ugodje, varnost ter nova doživetja. Oblikujejo jo na način, da predstavniki ranljivih skupin niso le uporabniki končnih storitev, ampak tudi pomembni in aktivni ustvarjalci turistične ponudbe za vse.

Projekt delno financira Evropski socialni sklad.

Več informacij:  www.turag4all.eu                   

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...