www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Razpršeni hotel - primera dobrih praks

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razpršeni hotel - primera dobrih praks

Avtor TOP.SEL
Datum
13. december 2010
Tip
Znanje
Ponujam

Razpršena hotela Borgo Soandri v Sutriu in v Saurisu sta primera dobre prakse revitalizacije podeželjskih neizkoriščenih stavbnih kapacitet v turistične namene. Še posebej pomembno pri tem je, da so se s prenovitvijo objektov ohranile vse krajevne, arhitekturne in stavbne značilnosti, katere tvorijo dodatno kakovost pri ponudbi prenočitvenih kapacitet. Za oba objekta je značilno to, da nista nasilno posegla v okolje, kot se to pogosto dogaja ob gradnjah novih hotelskih kompleksov. V bistvu se nič novega ni zgradilo, ampak so ponudniki le obnovili stare stavbe in jih uporabili v turistične namene. Oba kraja, še posebej odročni Sauris, sta veliko pridobila, saj so nastanitvene kapacitete prinesle v kraj novo dogajanje in nova delovna mesta.

Celoten dokument je na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja TOP.SEL.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...