www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Španske turistične novosti - 2. del

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Španske turistične novosti - 2. del

Avtor juanloopez
Datum
18. november 2010
Tip
Znanje
Ponujam
Tokrat vam predstavljamo drugi del turističnih novosti, ki jih je za nas zbral gostujoči mladi podjetnik Juan Lopez iz Španije. Prejšnjič ste spoznali golf, turizem na deželi, bivanje v gradovih, kulinarična doživetja ter wellness & spa v okolici Salamance, tokrat pa vam predstavljamo 2-dnevni paket, ki vključuje ogled španske kmetije in bikov, ter nasvet, kam po najboljši pršut v Španiji.

Juanov dokument je na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja juanloopez.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...