www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zbiralnik mnenj

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zbiralnik mnenj

Avtor r07003
Datum
4. januar 2007
Tip
Ideja
Ponujam
"Ponudniki gostinskih in turističnih storitev, športno-rekreacijska središča povejte svojim strankam, da so pomembne in da jih cenite. Ponudite jim naš sistem, s katerim jih lahko povprašate po njihovih mnenjih in jim omogočite enostaven, brezplačen in anonimen kanal, po katerem bodo njihova mnenja prišla do vas v trenutku, ko bodo poslana. Sebi pa omogočite stalen nadzor nad kakovostjo svojih storitev. Kljub temu, da gostje ohranjajo anonimnost, sistem omogoča povratno komunikacijo. Za turistična podjetja smo v sistem vključili možnost, da mnenja sporočajo tuji državljani, s katerimi seveda vsa komunikacija poteka v tujih jezikih. V ponudbi za hotele je vključena tudi možnost, da se mnenja spremljajo lokacijsko ter se tako enostavno določi, katera mnenja so namenjena recepciji, katera ureditvi sob ali restavraciji in itd. Posebej se lahko nagovori goste, katerih bivanje je poslovne narave in s tem lahko se spremlja vtise in izkušnje tudi o spremljajoči kongresni ponudbi."
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07003.
Komentarji povzetka
BTPS 21.11.2008 15:12:28

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: ip07112202visitors

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: vsi ponudniki gostinskih in turističnih storitev, športno-rekreacijska središča

Opombe: Polog se lahko poveže z zgoraj napisanim pologom, saj tudi ta nudi zbiranje podatkov in mnenj turistov. Vsi ponudniki gostinskih in turističnih storitev in športno-rekreacijska središča, ki bi želela mnenja turistov, lahko uporabijo to idejo.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...