www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Španske turistične novosti - 1. del

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Španske turistične novosti - 1. del

Avtor juanloopez
Datum
10. november 2010
Tip
Znanje
Ponujam

V okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije je prek programa Erasmus za mlade podjetnike na obisku v naši državi mladi podjetnik Juan Lopez, katerega dogodivščine lahko spremljate TUKAJ.

Juan Lopez prihaja iz Salamance, srednje velikega mesta v bližini Madrida. Na našo prošnjo je pregledal najnovejše turistične produkte v svoji regiji in jih na kratko predstavil. Tokrat predstavljamo golf, turizem na deželi, bivanje v gradovih, kulinarična doživetja ter wellness & spa.

Vabljeni k branju - morda pa se tudi vam utrne nova obetavna turistična zamisel!

Juanov dokument je na voljo v polju Celotna vsebina, do katerega imajo dostop vsi registrirani obiskovalci Banke turističnih priložnosti Slovenije. Če še nimate svojega uporabniškega imena in gesla, je za registracijo dovolj vaš email naslov  >> registracija.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja juanloopez.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...