www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Promocijska vožnja prvega panoramskega avtobusa

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Promocijska vožnja prvega panoramskega avtobusa

Avtor BTPS
Datum
9. julij 2010
Tip
Novica
Kompas Novo Mesto, eden od prijaviteljev in kandidat za finalista letošnjega razpisa Snovalec, je poskrbel za novo turistično atrakcijo - prvi panoramski nadstropni avtobus z odprto streho v Sloveniji.  Avtobus bo prevažal turiste po Dolenjski in Ljubljani. V slednji bo vsako nedeljo štart ob 10:00 izpred Metalke. Namenjen bo tudi zaključenim skupinam, za razne izlete, seminarje, kongrese in druge dogodke. To nedeljo vas ob 10:00 vabijo na promocijsko vožnjo ob 200-letnici Botaničnega vrta.

Vir: www.kompas-nm.si
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...