www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::OZVOČIMO KOPER! - Avdiovodič za uporabo na prostem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

OZVOČIMO KOPER! - Avdiovodič za uporabo na prostem

Avtor hg
Datum
1. julij 2010
Tip
Ideja
Ponujam
"OZVOČIMO KOPER!" pomeni doživljanje izbrane koprske turistične lokacije ob poslušanju besedila, ki ga dopolnjuje zvočna oprema, in sicer na prenosni napravi s slušalkami.
Posnetek je lahko vgrajen v za te namene izdelanih napravah na izposojo, lahko pa se zvočni zapis avdiovodiča ponudi tudi slehernemu interesentu, tako da si posnetek naloži z medmrežja na svojo napravo (prenosni predvajalnik glasbe, telefon ipd.).
Avdiovodič omogoča ozvočeni sprehod, na katerem poteka doživljanje podeželja, pokrajine, mest, tematskih izletniških ali kulturnih poti, kolesarskih poti, pešpoti itd. z intenziteto poslušanja besedila, ki je informativnega, razvedrilnega in poučnega značaja. Vsebinsko in tehnološko visokokakovostni avdiovodič za uporabo na prostem je izdelek, ki pomeni novost na Slovenskem ter primer povezovanja kulturne dediščine s turistično ponudbo.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja hg.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...